© Copyright 2024 Compensair Compensair
Business Address:Kemp House, 160 City Rd, Old Street, London EC1V 2NX, United KingdomOld Street,London,EC1V 2NX,United Kingdom |Email: team@compensair.com
Company No. 201913904W Rated 4,8 / 5 based on 976 reviews. | Review Me

Kalkulatori i kompensimit

Apliko për rimbursim të parave të biletës

Nëse fluturimi juaj u anulua për shkak të pandemisë së coronavirusit, kompania ajrore është e detyruar t'ju ofrojë rimbursimin e biletës në formën e para. Dërgoni aplikimin tuaj, dhe ne do t'ju ndihmojmë të merrni rimbursimin tuaj

Data e nisjes
Sa është çmimi total i biletave për fluturimin e ndërprerë?
Çmimi
Urime!

Ju mund të keni të drejtë të merrni

€€€

Apliko tani

Paraqitja e një pretendimi është absolutisht pa pagesë

Shkruani emrin dhe mbiemrin e pasagjerit (si në rezervim)

@

Jepni numrin tuaj të telefonit