© Copyright 2024 Compensair Compensair
Business Address:Kemp House, 160 City Rd, Old Street, London EC1V 2NX, United KingdomOld Street,London,EC1V 2NX,United Kingdom |Email: team@compensair.com
Company No. 201913904W Rated 4,8 / 5 based on 976 reviews. | Review Me

Pretendoni deri në €600 për pasagjer në rast se:

Kontrolloni fluturimin tuaj tani në 2 minuta
1

Kontrolloni kompensimin tuaj

Do ju ofrojmë softuerin tonë për të kontrolluar nëse jeni të drejtë për kompensim - plotësisht falas
2

€450

Shuma mesatare e kompensimit të marrë nga klientët tanë
3

150+ linjat ajrore

Sukses me pretendimin e 150 linjave ajrore nga 60 vende, duke përfshirë edhe fluturime charter

Si funksionon kjo?

Ju dorëzoni një aplikim.

Futni detajet e fluturimit tuaj dhe një përshkrim të shkurtër. Ky proces zgjat vetëm 2 minuta.

Merrni kompensimin tuaj

Softueri ynë analizon nëse ju keni të drejtë për kompensim dhe zgjedh mënyrën më të mirë për ta marrë atë
Ne bëjmë të gjithë punën
Ne marrim përgjegjësi për të gjithë punën për të marrë kompensimin tuaj
Ne kemi përvojë të gjerë në litigje me linjat ajrore

Njihni të drejtat tuaja

Do të gjejmë probabilitetin e marrjes së kompensimit dhe shumën e tij
Ne pesëm me kujdes të gjitha aspektet kur bëjmë një pretendim

Ne vlerësojmë rastin tuaj

Platforma jonë do të vlerësojë rastin tuaj dhe do të përgatitë dokumentet e nevojshme për paraqitje te kompania ajrore.
Ne kemi një bazë ligjore të madhe dhe po punojmë përmes një numri të madh dokumentesh

Ne marrim kujdes të negociatave

Do të dërgojmë të gjitha dokumentet e nevojshme në linjën ajrore dhe do të marrim kujdesin e të gjitha komunikimeve të mëtejshme
Dërgoni aplikimin tuaj në 2 minuta për të marrë kompensimin tuaj
Dërgoni aplikimin tuaj